Har Du en smartphone, -ja då har Du ett fantastiskt verktyg för att marknadsföra företaget snabbt och enkelt!

Många av oss bär runt på en fantastisk liten dator som vi är allt för dåliga på att använda till att marknadsföra företaget. I den här bloggen tar vi upp tre enkla och mycket snabba sätt att marknadsföra via mobilen.

1. Börja med att installera facebook-appen. (Vi utgår från att Ni redan har en facebooksida för företaget) Installera också appen som heter ”Sidor” den hanterar bara sidor – inte ditt privata konto. Aviseringar för företagssidan tycker vi är en bra idé (men har du stor aktivitet och sent på kvällarna kan det vara stressande- slå i så fall av aviseringar). På så sätt missar Du inga frågor från kunder. Se till att följa guiden när du öppnar appen första gången, sedan kommer det att sköta sig av sig själv.

2. Fler appar. Det finns massor av både roliga och nyttiga appar som hjälper dig att skapa bra uppdateringar på facebook från relativt enkla och triviala bilder / motiv. Titta in på Appstore, Du hittar säkert egna favoriter där. Apparna är allt från gratis till att det kostar någon tia.
Några av våra favoriter
InstaFood är t.ex. väldigt användarvänlig och snabb. Från en rätt tråkig bild av din lunch på kontoret skapas enkelt en hel liten berättelse genom att appen lägger till text och grafiska objekt. Varför inte uppdatera om att du väljer ekologiskt?!
InstaWeather är en annan favorit. Fota vad du vill på väg till jobbet och gör en uppdatering om vädret hos dig! Vi svenskar älskar att prata om vädret och så skapar du en kompiskänsla hos dina följare. Man får följa Dig på väg till jobbet och veta vad Du har för väder hos dig. Bra början!
Glöm inte att tagga, tagga smart och tagga bra.

3. Tiden. Du har mest troligt din smartphone till hands, ta upp den och fotografera mera! Det är faktiskt helt fantastiskt vilka bra kameror vi bär runt på i våra mobiler.

Bestäm dig när du går hemifrån att ta minst två bilder på vägen.
Bestäm dig för att ta två minuter innan första fikat och gör en uppdatering.
Vipps! Där har Du en marknadsföringsrutin som kommer att hålla!

Lycka till med mobilen!

VILL DU HA VÅR HJÄLP?

Vi gör det där som är så viktigt men som allt för ofta förblir ogjort, uppdatera!
Vi uppdaterar Er hemsida, facebooksida och företagsblogg. Vi hjälper Er gärna med twitter, instagram, pinterest och nyhetsbrev. Vi jobbar som Er marknadsavdelning en liten stund varje dag! Prisexempel: Egen webbavdelning 775kr / vecka. Vi uppdaterar socala medier, webb & bloggar.

Intresserad? maila Sara på sara@idenfors,se