Coachning Online eller IRL

Har det tagit stopp, vet du inte vad du ska fylla Facebook och Instagram med?  Får du inte ordning på Facebookbutiken? Då kan en coachingtimme vara lösningen för att snabbt komma igång!

Vi koncentrerar oss helt på att lösa det du behöver hjälp med. 

 

Boka Christopher
– få hjälp med text, bild och engelskan

Länge pratades det om att det inte skulle vara mödan värt att marknadsföra sig på Facebook eftersom det bara var en fluga. Men efter 12 år är Facebook stabilare än någonsin och man hör ofta experter på sociala medier tipsa om hur man ska få fart på andra sociala medier genom att själv tipsa om dem på sin Facebooksida. Facebook är så självklart att det är lätt att glömma. Idag använder man Facebook till så mycket mer än vad man trodde ens var möjligt från början.

Christopher är journalist och har engelska som sitt första språk, svenska som andra.

-Boka Christopher för ett samtal kring dina produkttexter….

Facebook är också ett vanligt och mycket praktiskt verktyg för att hantera sin kundtjänst att svara på frågor via Facebook är både enkelt och snabbt men kräver rutiner, konsekvens och noggrannhet. Det är lika viktigt att behandla kunderna väl i sociala medier som i verkligheten. Tänk på att allt är en knapptryckning från att bli officiellt och synligt för hela världen. Att prioritera upp kundtjänst även på Facebook kan alltså löna sig väl.

Coachning

Fyll i formuläret nedanså kontaktar vi dig via e-post angående hur vi träffas, zoom, skype, telefon eller ett fysiskt möte. Vi bekräftar då också att tid och dag passar.

6 + 4 =

Boka Sara

Som företagare gäller det att finnas där kunderna finns. Även om du inte gillar Facebook själv är chanserna goda att dina kunder gör det! Kom ihåg, 64% av landets befolkning använder Facebook.

Tips på vägen

Ha en tydlig strategi, sätt upp mål – vad vill du uppnå?

.

Coachning

Fyll i formuläret nedanså kontaktar vi dig via e-post angående hur vi träffas, zoom, skype, telefon eller ett fysiskt möte. Vi bekräftar då också att tid och dag passar.

10 + 1 =