Titeln kan förvirra, men en virtuell-assistent skiljer sig inte så värst mycket från andra assistenter.

Den enda skillnaden är att den kan arbeta var som helst i världen, och jobbar med uppgifter som inte förutsätter att en vara eller tjänst levereras fysiskt. En virtuell assistent kan inte inreda ditt kontor, men kan däremot finna både inredning och inredningsfirma åt dig. Det enda den virtuella assistenten behöver är en dator med internetuppkoppling.

Tänk dig att du behöver en marknadsföringsexpert som jobbar för dig ett par timmar per vecka, för fast pris, och det enda pappersarbete det innebär för dig är en faktura i månaden. Särskilt nu under sommaren, då det är semestertider/högsäsong. Vad skönt det vore med någon som kan sin sak som går in och sköter din kundsupport eller marknadsföring i t.ex. sociala medier så att du kan ägna dig åt semester eller arbete!

Vi avlastar dig med att sköta kommunikationen för din verksamhet, när och hur du vill. Det enda du behöver tala om är vad du vill kommunicera!
En virtuellassistent skriver klart det där inlägget du vill ha, postar det med bilder och länkar och allt medan du springer på möten eller pratar med revisorn. Det är en extraperson som får tiden att räcka till och gör det där som ständigt är ditt dåliga samvete, det  är det här vi gör!
Vi skriver, vi fotar, vi filmar och vi postar …. för andra företag, organisationer och personer.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig redan i morgon!

Vi är ganska vanliga personer som alltid svarar i telefonen eller på messenger / mail. Vi kostar inte arbetsgivaravgifter och vi ska inte ha semester ( och har vi semester så har vi alltid en kompetent vikarie)

Så här ser vi ut

 

Ibland behöver vi åka iväg och fixa saker åt dig …. och då gör vi det!

Ibland sitter vi i publiken och skriver en recension, blogg eller sänder live till dina följare …

Ibland behöver du en målad älg och en special t-shirt för att göra en ”grej” i sociala medier ….. då ordnar vi det också …