Ingen är perfekt – så är det bara! Marknadsföring är ingen exakt vetenskap, det handlar mycket om kreativitet, hitta nya vägar och nya idéer, därför måste man prova sig fram lite.
Vissa saker fungerar – Bra behåll dem och utveckla.
Vissa saker fungerar mindre bra – förändra, kanske behövs bara en justering eller så var det bara inte rätt – lägg ner dem och ta då tag i nästa idé.

Den här bloggen är ett typisk exempel på ett projekt som behöver en god portion förändring – därav bloggpausen 😉

I sociala medier kan man inte vara nog generös med att dela bra information läser man ofta! Det finns en sanning i det men det skulle visa sig att vi drog detta till en gräns där det visst var möjligt att dela för mycket.
Istället för att Marknadsföringsbloggen blev en källa för information och inspiration för småföretagare som brinner för sin idé, sitt företag blev den en liten handbok för andra byråer och frilansare som gärna ville sälja vår företagsidé men inte riktigt hade kunskaperna och erfarenheten. Helt klart vårat eget fel! Vi lade upp bloggen på helt fel sätt – en viktig läxa!
Summan av kardemumman är: Gör om gör rätt! Testat och utvärderat och därefter ändrat – det är rätt väg att gå!

Så nu börjar vi om – Mer småföretagarfokus! Det är DU som skall känna att du får en boost i ditt arbete med att marknadsföra Ditt företag!

Vi hoppas kunna bjuda Dig – företagare – på bra tips och massor av inspiration under 2015.

Önska oss ett gott nytt Bloggår!
Och Du – Har du önskemål om bloggar – maila oss gärna på info (at) idenfors.se