Instagram har i skrivande stund cirka 400 miljoner aktiva användare.

Många av dem följer hundratals konton, och med Instagrams senaste ändring riskerar de nu att missa mycket information. I stället för ett kronologiskt flöde, som Instagram tidigare haft, inför man nu en algoritm som innebär att du ser mer konton eller taggar du oftast gillar. Dina små hjärtmarkeringar kommer alltså att spela roll hädanefter. Det hela kommer alltså att baseras på din relation och interaktion med det konto som postar.

För dig som marknadsför din verksamhet på Instagram innebär det bland annat att ”ett like” blir mer värdefullt än tidigare!

Vårt bästa tips här är att koppla på kreativiteten och se till att kunderna/följarna ger dit ett <3 för varje bild!

Annat nytt då?

-Jo, vars! Vi här på Idenfors & Idenfors har tagit oss för att börja livesända nyheter och tips via Facebooklive – sändningarna finns också på Youtube i efterhand. Vi vill gärna att DU kontaktar oss med önskemål! Vad vill du att vi pratar om? Önska så surrar vi!

 

Sommarerbjudande från oss!

Hör av dig till oss så ser vi till att uppdatera dina konton i Sociala Medier medan du är på semester. Inga frågor ligger obesvarade och senaste nytt blir inte utdaterat – vi uppdaterar efter dina önskemål!

Kontakta oss här!