Köpvillor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris i Svenska krono (SEK) inklusive 25% moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor – Faktureringsvillkor

Vi använder Klarna och du väljer själv betalningsmetod. Villkoren är Klarnas villkor och presenteras när du kommer till kassan i vår webbutik eller återfinns på klarnas hemsida.

Fraktvillkor

Alla produkter är nerladdningsbara. Har du problem med nerladdningen ber vi dig kontakta oss och ange ditt ordernummer.

Ånger- och returrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen. När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Du som kund har alltid rätt att packa upp varorna och kontrollera dem. Om en vara skulle vara felaktig eller skadad kontakta kundtjänst omedelbart på info@idenfors.se så hjälper de Dig hur du ska gå tillväga. Var vänlig och bifoga digitala bilder på produkterna/skadorna vid mailkontakt, för att förenkla ärendet. Vid en eventuell tvist följer VästerbottensSåpa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Återbetalning

Idenfors & Idenfors AB återbetalar konsumenten senast inom 30 dagar i de fall konsumenten på riktiga grunder häver köpet eller ska få pengar återbetalda.
Pengarna finns på kundens konto inom ca 30 dagar.

Privat Policy

”När du lägger din beställning hos oss uppger du endast ditt namn och kontaktuppgifter, Ej personnummer.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dessa uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Uppskattad leveranstid

Uppskattad leveranstid omgående efter godkänd betalning finns din kurs för nedladdning.

Tider

Vi kan inte garantera leveranser vid exakta tider. Vi gör dock vårt yttersta för att leverera så snabbt som möjligt.

Ej uthämtade paket

För ej nedladdade varor efter 14 dagar anvaras ej.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel

Falska beställningar

Bedrägerier och falska beställningar polisanmäles.

Sekretess

Vi behandlar all information konfidentiellt.