Sommar- och semestertider innebär att fler är lediga, och därmed mer uppkopplade och köpsugna än någonsin. Ta därför tillfället i akt att annonsera för så lite som 10kr/dag på ett medium som hälften av alla svenskar besöker dagligen!

De enda annonserna som verkar cirkulera i våra Facebookflöden är en om en fisketävling och en om fika på ICA. Var är alla hotell med sina sommarerbjudanden? Alla föreningar med sina sommaraktiviteter? Vem hyr ut cyklar? Var köper jag godast varmkorv? Det här är information som säkert är välkommet för många i sina Facebookflöden under semestertider.

Av våra Facebookflöden att döma verkar det vara förvånansvärt få företag i vårt närområde som är medvetna om fördelarna med Local Awareness, som gör att din annons syns bland såväl människor som bor samt endast är på genomresa i närområdet. Local Awareness fungerar som så att du väljer inom vilken geografisk radie din annons ska visas, och hur länge. Beroende på omfång kan det kosta så lite som 10 kronor om dagen att få din annons att synas i Facebookflödet hos människor som vistas inom radien du ställer in. De som finns i närområdet borde få veta vad du erbjuder och vart du finns, särskilt nu under semestertider! Och på vilket annat medium kan du annonsera för så lite som 10 kronor om dagen? Och där hälften av Sveriges befolkning finns varje dag? Så Local Awareness är definitivt något för dig som har något att erbjuda i sommar!

Dra nytta av denna fantastiska möjlighet för billig och effektiv marknadsföring redan idag! Och behöver du hjälp med det praktiska vet du hur du får tag på oss! 😉

Det kommer också nya uppdateringar på flera av de största sociala medie-plattformarna i dagarna!

Facebook kommer du nu ha möjlighet att växla mellan ditt privata konto och ditt företagskonto direkt i Messenger, vilket är praktiskt för dig som snabbt behöver växla mellan olika konton för att till exempel svara på frågor.

Instagram kan du numera moderera bland dina kommentarer på ett sätt du inte kunnat göra tidigare. Du kan ställa in så att du blockar kommentarer som innehåller vissa fula ord som du på förhand har valt, vilket är ett tacksamt sätt att försäkra sig om kommentarsfält fria från ovälkommet innehåll för den som inte har tid att bevaka varje enskilt kommentarsfält.

Twitter är till skillnad från andra sociala medier inte lika frekventa med nyheter, men nu kommer två uppdateringar som är till mycket stor nytta för företagskonton. Nu kommer Twitter att informera om vilken tid som är den bästa för att publiceringar för dig som företagare. Dessutom kommer funktionen ”Featured”, där du kan samla dina ”bästa” inlägg – vilket gör det mer tydligt vad ditt företag gör. En annan fördel är att besökare slipper scrolla bland dina inlägg för att finna dina bästa/mest relevanta poster.

Om du ännu inte fått tillgång till dessa uppdateringar så är det bra att veta att de brukar rullas ut successivt, alla får dem inte samtidigt, men de kommer finnas även hos dig inom kort!