Vad kostar digital närvaro?

Det beror på hur mycket du vill synas!

För 870kr/vecka säkerställer vi din digitala närvaro! Då ingår:

  • Marknadsföring i sociala medier enligt överkommelse
  • Daglig kontroll av dina konton sju dagar i veckan
  • Ingen uppsägningstid
  • Operativ marknadsföringsplan om du bokar månadsvis

Det fina med vårt erbjudande är att
du kan avsluta när du vill
utan att behöva ge någon förklaring

Du bokar oss veckovis och binder inte upp dig i några långa krångliga avtal

VÅRA BÄSTA ERBJUDANDEN

Här har vi satt samman ett antal paket! Självklart kan vi modifiera och ändra efter dina önskemål, men paketen ger dig ändå en fingervisning om vad din digitala närvaro kan kosta och vad du får för pengarna.

1 timme i veckan

Vi hinner mer och mer ju mer vi lär känna varandra – men vi garanterar ett inlägg på din Facebooksida eller Instagram per dag redan från dag ett.

Vi kontrollerar även eventuella frågor och kommentarer. Kan vi inte besvara en fråga kontaktar vi dig.

Pris: 870kr/vecka

2 timmar i veckan

Två timmar per vecka ger schemalagda inlägg även under helger och andra röda dagar, t.ex två inlägg per dag där ett kan vara på Instagram och ett på Facebook, allt enligt dina önskemål.

Text och bild ingår alltid samt att vi använder #
och andra möjliga spridningsfunktioner.

Pris: 1740kr/vecka

3 timmar i veckan

Två timmar per vecka ger schemalagda inlägg även under helger och andra röda dagar, t.ex två inlägg per dag där ett kan vara på Instagram
och ett på Facebook, allt enligt dina önskemål. 
Text och bild ingår alltid samt att vi använder #hashtags och andra tillgängliga spridningsfunktioner.
Pris: 1740kr/vecka

Annonser

Fyll på med annonser. Vi hjälper dig att annonsera till rätt målgrupper på Facebook och Instagram. Ge oss din målsättning så talar vi om för dig vad som kan vara en lämplig annonseringsbudget.

Formgivning

Det är sällan en bra ide att vara spretig och otydlig i sin kommunikation. Vi hjälper dig gärna så att din Facebooksida ser lika dan ut som din webbplats, på så sätt känner kunden igen sig och blir tryggare med dig.

Översättning

Christopher översätter dina texter till Engelska. Det är till stor nytta för många företag att även ha engelsk text på sin hemsida och sin Facebooksida. Lisbeth översätter till klingande perfekt Norska, vilket kan tyckas vara överkurs MEN att vara sökbar på våra köpstarka  grannars egna språk kan vara avförande.

HAR DU SVÅRT ATT HINNA MED DIN MARKNADSFÖRING?

Vi löser problemet genom att gå in och göra den där löpande marknadsföringen som du inte hinner med själv. Marknadsföringen blir gjord och du får mer tid över.

 

Varför du ska välja oss?!

Vårt system är unikt i sitt slag eftersom det är byggt för små och medelstora företag.

Det förutsätter inte att du redan har massor av material, grafiska profiler eller marknadsföringsplaner klara, vi tar hand om allt det där. Vi finns på riktigt, vi svarar personligen när du ringer!

Du kommer aldrig till en opersonlig svarare med tonvalsalternativ.

Dessutom håller vi alltid koll på dina sociala medier, vi loggar in minst två gånger om dagen och kontrollerar så att inga frågor ligger obesvarade eller att oönskade inlägg hamnat på din sida.

När du bokar oss i minst en månad så bjuder vi dig på en gratis operativ marknadsföringsplan för den månad du bokat

Det innebär att du inte kommer att missa viktig merförsäljning inför t.ex 1:a advent, fettisdagen eller andra officiella eller inofficiella märkesdagar.

För endast 870kr / vecka  får du din marknadsföring i sociala medier gjord, du garanteras kontroll av konton 2 gånger / dygn även helger. Jämför gärna priset med det du betalar för traditionella annonser idag!

Vi har många nöjda kunder som anlitat oss under flera års tid, vi har också kunder som anlitar oss under perioder t.ex inför en produktlansering, en kampanj eller inför ett val.

LEA DER priset

Inför Europaparlamentsvalet 2014 arbetade vi tillsammans med ett team av marknadsförare (vi skötte en stor del av marknadsföringen i sociala medier) med en personvalskampanj som efter valet belönades med LeaDer priset, bästa Europeiska personvalskampanj, något vi blev väldigt glada för.
FRÅN VÅRA KUNDER
Några ord från våra kunder
“Snyggt, proffsigt och komplett. Tusen tack för hjälpen med att få oss att synas i mediabruset.” Ida Oderstål

VD, MIIO ENTREPRENAD & FruFura

“ Snabbt och proffesionellt arbete med vår hemsida. Stor kunskap inom e-handel och marknadsföring vilket gett oss trygghet när vi själva fokuserat på kundkontakt och produktsortiment.” Hanna

Grundare och tidigare ägare av, HannaKaffepanna.se

“För mig är mitt företag mitt allt. Och jag är så glad att jag stötte på Idenfors & Idenfors för de tog mitt företag till nästa nivå! Idag har jag kontinuerlig dialog med dem innan jag fattar beslut.”

Romeo Patrick

Grundare, Kodfem Media & Myway2fitness

Idenfors & Idenfors är alltid nära, ett meddelande när man har bekymmer får snabbt svar och hjälp.

Carina

Ägare, Äkta Norrländskt

Ska vi sätta igång?
Hör av dig!

Fyll i formuläret nedan

Jag önskar följande hjälp:

3 + 11 =