Vi har arbetat med marknadsföring på Facebook så länge Facebook har funnits och har därför haft gott om tid att skapa och testa det här receptet. Ladda hem kursen så får du se hur vi ”kokar-ihop” en framgångsrik facebooksida.

Sitter du och funderar över hur mycket du ska posta, vad du ska posta och i vilken ordning? Då är den här mini-kursen något för dig!
Vi presenterar en beprövad metod, ett recept som fungerar väl för de allra flesta verksamheter och företag. Du får också med ett arbetsblad som hjälper dig att jobba efter Receptet den första tiden. Efter ett tag kommer det att vara lite som att göra en pannkakssmet! du kommer att veta vad du ska ha i dina pannkakor och hur mycket av vardera ingrediens! Så vill du undvika misstag som att ”råka ha i 1 dl salt” istället för en tesked i din pannkakssmet …. ladda ner den här kursen!
När du köper den här kursen får du direkt tillgång till den. Du studerar själv i din egen takt och kan backa, stoppa, pausa, spara ner och ta om saker hur många gånger du vill. Alla presentationer är filmade men finns också som text.
Som kursdeltagare får du också tillgång till Facebookgruppen ”Sociala Medier Bas – IdenforsAB svarar på frågor” där du kan ställa dina frågor och få svar av oss (under kontorstid)

Pris: 325 kr
Beställ här