Breaking news

Äntligen kommer Adobe med en ett program som också är en helt fantastiskt användarvänlig liten app!
Tack för det Adobe!

För oss som dagligen arbetar med Adobes programvaror är det kanske inte en så stor grej men för dig som sköter din egen marknadsföring och gärna vill göra snygga saker själv är det en fantastisk nyhet!
Nyheten heter Adobe Spark och släpptes IDAG!?
-Japp, du läste rätt … idag! Rykande färskt alltså!

Spark låter dig skapa Post, Page eller Video. Och det är vad det låter som, en post för valt media, en sida eller en video – du får massor av alternativ för att behandla ditt eget material i appen (det du har i din mobila enhet) eller direkt i webbläsaren med material från din egen dator.
Så smart och så snabbt!

Vi är som vanligt ”först på potatisen” och har hunnit titta snabbt på både appen och webbversionen och är faktiskt lite imponerade! Det här ger möjligheten att skapa snygga grejer till många!

Snabbt exempel som vi knåpade ihop på ca 15sekunder i  appen. Lika snabbt kan du animera bilden och spara den som en video.

 

Men ska vi då komma till den verkligt stora nyheten!?

Det är GRATIS och det hör inte till vanligheterna, Adobe är kända för att skapa avancerade programvaror av mycket hög kvalitet.
Nu har man skapat en gratis-produkt med får vi säga …. bibehållen hög kvalitet om än enkel.
Nytt grepp!

Spark låter oss också publicera direkt och det är också nytt för Adobe, även om man har andra sådan lösningar är de kopplade till programvaror med en ganska hög inlärningskurva.
Här är ledordet ”instant” fort går det!

#TGIF hörrni! // Sara Idenfors

 

Det här är också skapat med Spark:
Introduktions kurs