Som chef/småföretagare har du kunskaper och erfarenheter som är värda att dela med dig av!

Var inte för blyg för att reflektera öppet i dina sociala medier kring situationen i din bransch eller i världen i stort. Det kan stimulera en ganska intressant diskussion mellan dig och dina följare.

Din uppgift!

  • Tänk först över hur mycket åsikter du vill dela med dig av.  Vissa företagare är återhållsamma med sina åsikter av olika anledningar, men man kan också reflektera över annat. Till exempel kan du dela med dig av din företagsresa. Vad hade du gjort annorlunda om du startat din verksamhet idag?

  • Vlogg har du kanske hört talas om? Det är en förkortning av videoblogg och behöver inte postas på Youtube, även om det är en vanlig kanal för vloggar.

  • Du kan posta ett inlägg som det här på Facebook eller Instagram. När du gjort det här några gånger och känner dig bekväm kan du också välja att vlogga live. Facebook, Instagram och Youtube har livefunktioner.

    Så sätt igång nu… gör en kort liten reflektion och…  

    Lägg upp nu!

Nu är det dags att logga in och posta dagens inlägg i dina sociala medier

Klicka här så jagar vi på dig

med Din stränga tränare

Glöm inte att vi finns i chatten

  • Personlig Messenger-chat där du kan ställa hur många frågor du vill under 30 dagar
    Klicka på länken för att komma till vår Facebooksida, klicka sedan på skicka meddelande (under omslagsbilden) och skriv ett enkelt Hej, så är vår chatkonversation igång. https://www.facebook.com/IdenforsIdenfors/

Vi hjälper dig

Under dina 30 första dagar har du oss alltid i chatten. Därefter har du tillgång till kursen så länge du själv vill.

 

Christopher Butler

Content creator / journalist

Sara Idenfors

Content creator